Karrier - Honeywell Magyarország 
Kapcsolat
Mezei Katalin
HR Country Leader
Telefon: (+36-1) 451 4300
Telefax: (+36-1) 451 4343
E-mail: allas@honeywell.com 

Szöveg méret  

Dinamikusan fejlődő vállalatunk tehetséges alkalmazottjai révén páratlan értéket hoz létre, vevőink és részvényeseink számára. Ha Ön is ehhez a csapathoz szeretne tartozni és szívesen dolgozna a Honeywell-nél, tekintse meg aktuális állásajánlatainkat. Kérjük, abban az esetben is küldje el önéletrajzát, amennyiben nem talál az érdeklődésének megfelelő ajánlatot, az oldalon megadott e-mail címre. Pályázatát bizalmasan kezeljük.

Humán stratégiai alapelveink

A Honeywell Szabályozástechnikai Kft. fő törekvése: tehetséges alkalmazottai révén olyan páratlan értékek létrehozása, mely az egyes üzletágakban (ipari folyamatirányítás, az épület- és lakóház-automatizálás, elektrotechnikai alkatrészek) meghatározó versenyelőnyt jelent.

Humán stratégiai célunk magas szakértelemmel rendelkező munkatársak vonzása, kiválasztása, megtartása és továbbképzése.

Munkatársaink felelősséget vállalnak munkájukért, elkötelezettséget éreznek a tisztesség és a szabályszerűség iránt. Jellemző értékeik a dinamizmus, rugalmasság, a helyes cselekedethez szükséges erkölcsi meggyőződés és a "kitűnőség", azaz a tökéletesség iránti vágy.

Elkötelezetten, társaságunk alapvető értékeként és valamennyi hatályos kormányrendelet és szabvány tiszteletben tartásával kezeljük az egészség, a biztonság és a környezetvédelem kérdéseit.

Teljesítmény értékeléseink rendszeres elvégzésével támogatjuk munkatársainkat teljesítményük javításában és ezen keresztül egyéni céljaik elérésében.

Ösztönözzük munkatársaink kreativitását, tehetségük kibontakozását, mivel meggyőződésünk, hogy ezzel hozzájárulunk munkatársaink sikereihez, eredményességéhez és elégedettségéhez.

Humánpolitikai elveink

A Honeywell Szabályozástechnikai Kft. humán politikája meghatározza azokat a szabványokat és eljárásokat, melyeket az új munkaerő keresése és alkalmazása, az alkalmazottakkal való foglalkozás és munkaviszonyok megszüntetése során követni kell.

A jóváhagyásokra általában az "egy szinttel feljebb" elv vonatkozik, a legfelső szinten a Honeywell Szabályozástechnikai Kft. magyarországi igazgatója (Country Manager) az engedélyező.

A humán politikánk irányelvei semmiképpen sem helyettesítik az érvényes magyar törvényeket, melyek a munkahelyekre és a társadalombiztosításra vonatkoznak. Amennyiben a Honeywell Kft. humánpolitikai irányelvei és a magyar törvények között bármilyen ellentmondás merülne fel, úgy a magyar törvények a példa értékűek, és a Honeywell Kft. irányelvek azoknak megfelelően kiegészítésre kerülnek.